Вітаємо фіналістів з семи країн, Художнього пленеру «Кращий Художник / The Best Artist 2018»
06 Черв 2018Дата публикации
ПодіїКатегорія статті
6359Кількість переглядів
2Кількість лайків

Кожна мрія справжня, коли вона може здійснитися, але ми можемо бути просто мрійниками, бігати по хмарах, занурюватися у недра землі, літати у космосі, я з тих хто завжди живу у полоні мрій і думок. Навіть зараз, коли пишу у навушниках звучить музика вікінгів, уявляю бездонні хвилі і дракари, що мчать у невідоме, і воїнів без страху та відчаю! Але музика фарби більше радує чим ритми крові, коли Бог дав можливість не тільки руйнувати, а творити, картини, книги, проекти, відчув справжню енергію, тишу спокію і іншу силу, силу Добра, яка набагато важливіша, адже те що несе любов та добро безкрайнє. Коли побачив усі континенти світу, усі океани і усі чудеса, зрозумів, що нічого немає важливішого того клаптика землі де ти народився, живеш і де живее твоя родина! Тому саме сюди захотілося запросити «маяків»  суспільства, художників з усіх усюд, щоб вони «проспівали» гімн краси Поділля своїми пензлями. Ти великий, ко ли ти можеш бути маленьким, адже немає слова я, воно може бути десь далеко, у потаємному місті, ти береш його у кишеню і приходиш техенько схиливши голову до людей, а вони завжди тебе почують, коли є що сказати, тоді виростає велике МИ, яке змінює світ, МИ яке будує новий світ, світ добра, вогонь душі, саме цей вогонь і потрібний, щоб запалити «маяки» які дадуть можливість причалити сотням, а можливо тисячам кораблів.

  Ще зовсім недавно відбулася пресс конференція У Вінниці, згодом у Києві, яку відвідав особисто міністр культури України Євген Нищук. А тут вже незабаром гості, ще які, тай з відусіх усюд. Перші прилетіли Закир Сабіров  з Таджикистану та Шарипов Аваз з Узбекистану, особисто поїхав їх забрати.  Зустрів їх Посол культури та мистецтва Палестини в світі, доктор мистецтвознавства Джамаль Бадван. Екскурсія до Національного музею архітектури і побуту а потім найкращий музей України Victoria Museum, де нам люб’язно провела екскурсію сама власниця цього чудового музею Вікторія Лисенко! Один із найкращих ресторанів Києва, де куди нас люб’язно запросив Владислав Баторшин. Дорога до Вінниці, і вже кав’ярня у Житомирі, де знову пригощав друг Вячеслав Дубовик. Гості враженні, але їхні позитивні враження виросли в рази,коли наш автомобіль заїхав на територію комплексу «Гостевія» -  "Гостевія - територія щастя"! Цей салоган не випадковий, багато років поспіль Олег та Надія Гладько вкладали душу, серце та розум, аби цей комплекс процвітав.

Тому коли моя родина вибирала місце де б вони хотіли провести вихідний день, Гостевія завжди була, є і буде у пріоритеті! Відчули цю теплоту та надзвичайно високий професіоналізм і усі художники, що оселилися тут, на десять днів, ще з першого дня, першого погляду.

 

Олексій Некрасов підтвердив свій рівень найкращого фахівця і підготував цілу низку сюрпризів, радий з того, що саме його продюсерський центр "Nekrasov" є партнером нашого заходу.

 

5 го о червня, о 14 30,  на головній площі м. Вінниці зустрічали та вітаємо фіналістів з семи країн, Художнього пленеру «Кращий Художник / The Best Artist 2018»

Це: Валерій Шматько, Каран Агамян,  Євгенія Божко, Антон Ковач, Давид Іванішвілі, Анна Сушарик, Злата Шишман, Чи Шаотін, Володимир Свачій,
Жанібек Суйуибеков, Михайло Спорнік, Неллі Кірман , Закир Сабіров , Дмитро Кравець, Шарипов Аваз Бобоханович, Людмила Коваль, 
Олена Ляйтнер, Назарій Третяк,Олеся Рибченко  та Світлана Сорока

Галина Калиновська разом з поміщницями одягали у фартухи митцям конкурсу «Кращий художник»  від надзвичайного магазину «художник».

Петро Бойко завжди з нами, як і його колектив «Барвінок», тому саме їх випускникам випала честь з короваєм зустрічати наших поважних гостей.

Звичайно що перше вітальне слово надали Максиму Філанчуку –начальнику департаменту культури, адже саме його відділ потужних фахівців своєї справи усіляко сприяє проведенню цього конкурсу-пленеру, тай у фінансуванні не пасе задніх, за що завжди будемо вдячні!

Людмила Бушинська завжди поряд, коли справ стосується розвитку культури міста, тай і весь базис виставок проходи мите саме у її галереї, тому раді були почути і її вітання.

Ірина Борзова продовжила, вони разом з Людмилою Станіславенко завжди напоготові, коли потрібна допомога, особливо у розвитку культури міста.

Галина Калиновська взяла завершальне слово, тай повела як курчаток художників, у недра свого магазину «Художник», де вони отримали матеріали від неї особисто, від «Невскої палітри», а ще за кошти що виділо наше місто! 

 

Екскурсія по Вінниці

та незабутня вечеря у одному з найкращих ресторанів «Арталь»!

 

Окремо про «Арталь». Коли звернувся за допомогою, адже не так легко провести щось на гідному рівні, та ще й на міжнародному, та ще й стільки днів. Звернувся  у різні ресторани міста, та  не усі захотіли виступити партнерами та меценатами, а власники цього закладу сказали, що розвиток культури міста, є надзвичайно важливим для них, адже їх заклад Преміум класу, як і наш захід, тому кому як не їм потрібно підтвердити свій  статус у списку НАЙКРАЩИХ!

Трохи хвилювався,адже мав уже гіркий досвід,  думав якщо безкоштовно, то можливо буде не так, як на численних заходах що там був раніше, адже ті заходи замовляли здебільшого люди не бідні, але був не просто здивований, а навіть приголомшений, глибоко важенний, наскільки вони гарно зустріли наших художників!

Безкінечну вареницю вишуканих страв підносили вишколені офіціанти, і кожен тост митців з усіх усюд, був зі словами подяки місту і цьому ресторану!  «Аура» створила ту ауру, яка у серці кожного митця буде назавжди!

Увечері нас ще дивував винний погріб у « Гостевії» - було неперевершено!

 

Ну і подяка журналістам! Усі хто вчора був, ви надзвичайні, зі святом Вас та ваших колег! Особлива подяка найкращим ЗМІ з Китаю Сінхуа, що дадуть матеріал про наш пленер – конкурс на 5 країн світу!    

 

 

Категорії
історія Владимир Козюк koziuk vladimir Вінничина Поділля Україна володимир козюк Вінниця душа етнографія живопис картини життя українці живопись красуні девушки Народний художник України українки дівчата гарна дівчина The best artist конкурс справжнє фото женщины Китай Шовковий шлях Шелковый путь Кращий Художник / The Best Artist 2018 село чжанцзяцзе Wu Weishan Кращий художник Міжнародний мистецький пленер бабусі старенькі Аватар Лю Юй Дань родина Ігор Ільчишен Вікторія Рихлюк Подорож Путешествия королева книга рекордів України ікони Пекин Avatar Hallelujah Mountain Шаолинь Анна Турапина, модель Хата під стріхою Володимир Продивус Ікітос джунгли женщыны листівки Озеро «Баофэн» Брюс Ли Теракотова армія Сіань Гроти Лунминь Лоян Великая китайская стена Світлана Теренчук Олександр Теренчук Аркадій Васильович Сорока Михайло Никифорович Чорний кохання У Вейшан Олександра Кучеренко Одеса Золотий Мангуст Магомед Магдієв Лернік Мусаєлян Група Gipsy Kings Юрій Лук`яненко  Ельбрус Тадеєв Асилбек уулу Дамирбек Сергій Кривулько, Олександр Хижняк Іву Фотан Цзиньхуа Гостевія Зачароване озеро Тамеро Арталь Перу Амазонка Южная Америка В’єтнам Даклак Слон Шоу Vietnam Việt Nam Daklak elephant con voi Гваделупа Guadeloupe 瓜德罗普岛 Українка Красуня female beauty Ukrainian beauty Ukrainian women Ukrainian girls romantic photo beautiful women very beautiful woman Ukraine
Інші статті Роздуми про восьме березня
Ніжнісь весни! Чи можлива весна без жінки? Звичайно ні, бо коли не буде жінок, тоді земля покриється товстим шаром снігу і криги, замерзне все живе навкруги. Але варто хоч одній жінці посміхнутися, як уся крига скресне, світ знову оживе, так як йому буде для чого існувати знову. Особисто я вдячний Богу, за те суцвіття жінок, які... Читати далі
Аркадій Васильович Сорока – Патріарх українського живопису!
У кожного у житті трапляються на шляху усілякі люди, позитивні і негативні, але інколи, коли ти йдеш по своїй дорозі, тобі трапляються знакові люди, які відіграли у твоєму житті якусь роль, яку хтось інший не міг іне може замінити.                Це може... Читати далі
Коментарі
28 Черв, о 13:35
Аваз Шарипов:

Пленэр был незабываемым, спасибо Владимиру Козюку и всем организаторам спонсорам, меценатам, сотрудникам Гостевии и участникам,мир вашему дому !!!

Ответить

11665550Кількість переглядів на сайті
4521Кількість фотографій на сайті

222